header image

Avstrijski pokal, Langenlois

Objavil: Nina Homovec | 31.03.2008 | 6 Komentarjev |

Pozdravljeni! Že dolgo časa se vam nisem javila. Od zadnje dirke v Italiji sem imela veliko problemov sama s sabo in predvsem z mojim hrbtom, tako da ni bilo volje, materiala in časa da vam bi kaj pametnega povedala.

Včeraj ponoči sem se vrnila z druge dirke letošnje sezone, ki je potekala v Langenloisu blizu Dunaja. Dirka je imela popolnoma drugačen epilog kot pred tremi tedni v Brescii. Tekmo sem vzela nekoliko z rezervo, saj nisem vedela kaj lahko pričakujem. Predvsem pa me je bilo strah, da se zopet pojavijo težave s krči in hrbtom. Glede na profil proge (dva daljša vzpona in spusta), ki mi najbolj ne ustreza in na vse težave, ki sem jih imela v zadnjih tednih sem bila s prikazanim zadovoljna. Oddahnilo pa se mi je predvsem zato, ker se omenjeni problemi niso ponovili. Na koncu sem zasedla tretje mesto za avstrijko Elisabeth Osl in Tanjo Žakelj.

V kategoriji maldincev je nastopil Blaž Žnidaršič in osvojil 8. mesto. Luka Homovec članske dirke ni dokončal zaradi padca.

Naslednja tekma me čaka že v nedeljo. Italijanski pokal se bo nadaljeval z drugo tekmo v Nallesu, kjer lahko na štartu pričakujem same najboljše tekmovalke.

Povezave: Langenlois, mtb.si, bicikel.com

img018.JPG

Še primer kako se lahko organizator potrudi. Vsak tekmovalc posebej je dobil analizo tekme v primerjavi z naboljšim v njegovi kategoriji in skupnim zmagovalcem.

bz0_0044.jpg bz0_0106.jpg 

Zmagovalec članske dirke Christoph Soukup in Luka v prvem izmed dveh vzponov.

                  bz0_0279-2.jpg

Fotografije: Blaž Žnidaršič

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Tekmovanja

Odzivi

Super, čestitke, tudi Tanji!

Osl pa vidim, da je šla ves čas enako.

forma v stopnjevanju ali je to samo začetek? Bravo! Čim več takih uvrstitev oz. še boljših.

Hvala za čestitke!

Bravo bravo ;)

Bravo,Nina…le tako naprej!!

bravo tanja…bravo nina :)

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije