header image

Gran Canaria #5

Objavil: Nina Homovec | 29.01.2010 | 2 Komentarjev |

Pozdravljeni!

Še zadnjič se javljam z Gran Canarie. Natančneje izpred Nellys puba, kjer lahko za isto vrsto in količino kave odšteješ od 0,80 eur do 1,5 eur, odvisno od dneva in strežbe.

Danes sem naredila še zadnji trening, ki je bil zaradi časovne stiske nekoliko bolj zgodaj in nekoliko krajši. Hotel smo morale namreč zapustiti že do dvanajste ure. Let imamo šele ob 17h, zato se lahko še v miru martinčkamo na sončku, srkamo kavico in pišem blog. Verjamem da take priložnosti še dolgo ne bo, vsaj glede na trenutne vremenske razmere v Sloveniji.

Kakorkoli pogledam lahko ocenim minule priprave kot naboljše v moji celotni karieri. Imela sem fantastične razmere za trening. Super pa je bilo poskrbljeno tudi za vse ostale stvari, ki hočeš ali nočeš vplivajo na kvaliteto treninga. Program, ki ni bil mačji kašelj, sem izpolnila in celo presegla, tako da sva s trenerjem zelo zadovoljna. Glede stopnjevanja pripravljenosti skozi cele tri tedne pa sem presenetila tudi samo sebe.

Po prihodu domov sledi nekaj dni počitka in adaptacija na veliko nižje temperature. Nato pa upam, da se vreme nekoliko izboljša vsaj v Ajdovščini ali Istri. V nasprotnem primeru pa bom morala poiskati kakšno alternativo v toplejših krajih.

Pogled proti Ayacati, 1300 metrov nad morjem. Dva dneva sta bila nekilko bolj mrzla, zato sem si morala ob spustu v dolino nadeti celo nogavčke.

Danes zjutraj je bil čas le še za hiter skok čez “Palmitosa”. Sonček, mir, nebo brez oblačka, toplota in pogled na morje…mislim da bom pogrešala vse to.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Aktualno, Foto

Odzivi

SUPER!!!!!! :)

Lepo. In kam te bo kolo spet odpeljalo?

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije