header image

Zebe

Objavil: Nina Homovec | 7.02.2010 | Brez komentarjev |

Dober teden je že za mano, odkar sem se vam zadnjič javila iz takrat prijetnih 20 in več stopinj. Prvi hladen tuš sem dobila že na letališču v Munchnu, drugega pa pri prihodu skozi Karavanke, ko sem končno dojela da je kratkih hlač in sončka za nekaj časa konec. Ampak kljub vsemu je bil teden, ki je za mano zelo lep in zanimiv.

Lepo je bilo priti domov in se po dolgem času videti z dragimi, domačimi in prijatelji. Teden je bil namenjen predvsem aktivnemu počitku in regeneraciji. Nekja treningov sem naredila na kolesu v Ajdovščini, nekaj na valjih enkrat pa sem tekla na smučeh in moram priznat da je bilo prav super. Lepo urejena proga, lepo vreme ter dobra družba…če koga zasrbijo podplati je Črni Vrh prava destinacija za tekače. Seveda je bilo poleg treninga še veliko drugih stvari. Čudovito nočno sankanje, predavanja, snovanje planov za naprej, nazdravljanje na športne uspehe drugih, snemanje…

Takoj ko sem prišla domov mi je bilo jasno, da bo v takih razmerah težko nadgraditi to kar sem naredila na Gran Canarii. Prva stvar je bila, da sem preverila ponudbe za naslednje priprave. Po pogovoru s trenerjem pa sem se takoj odločila, da bi bilo najbolje pobegniti nekam še za 14 dni. Tako jutri zvečer potujem na Mallorco, kjer mi sicer ne bo tako toplo kot na Kanarskih ampak vseeno bolje kot doma. Upam na srečo z internetom, da se vam lahko kaj oglasim.

Dva dni po prihodu domov. Dan kasneje je termometer nameril celo -19 stopinj.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Tednik

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije