header image

Mallorca…skoraj do Ž

Objavil: Nina Homovec | 20.02.2010 | 1 Komentar |

Pozdravljeni!

Za mano je še nekaj odličnega treninga na Mallorci. Vreme se je v zadnjih dneh zelo popravilo. Sonček sije vsak dan in temperature so tudi za kratke hlače in rokave. Družbe za trening ne manjka. Danes sem tudi na lastni koži preizkusila kako je 2 uri in pol ‘gristi’ proti močnemu kontra vetru. Ampak kar te ne uniči te naredi še močnejšega.

Medtem ko pridno treniram pa je motivacija še toliko večja, ko prejemam odlične novice tudi od doma. MBK Orbea je bogatejša za novega sponzorja, to je podjetje ROGAČ d.o.o., ki nas bo opremil z oblačili za prosti čas. Prejšnji teden pa so klubski kolegi pomerjali in izbirali očala Adidas, katerih uvoznik je AMM d.o.o. in  je naš zvesti sponzor že kar nekaj let. Dobro preizkušen model SUPERNOVA bodo naša nova tekmovalna očala. Očala za prosti čas pa si je lahko vsak izbral po svoji želji. Tudi dresi za novo sezono so že v izdelavi. Same lepe novice.

Počasi se mi iztekajo še ene odlične priprave. Pred mano sta še dva treninga, v ponedeljek zvečer pa potujem nazaj proti Sloveniji. Pogoji za trening sicer niso bili tako idealni kot na Gran Canarii, ampak program sem skoraj 100% izpolnila z izjemo enega dneva, ki ga je pokvarilo preslabo vreme. Ko pridem domov me čaka najprej temeljita in težko prigarana regeneracija, naslednji vikend pa bomo člani MBK Orbee zbrani na mini spoznavnih pripravah v Strunjanu. Nekakšen team building, ki je zelo pohvalna in super poteza vodstva kluba. Komaj čakam.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Aktualno

Odzivi

:) Super, novice tudi od tebe :)
Komaj čakam sezono :) :):):):)

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije