header image

Iz raja do pekla

Objavil: Nina Homovec | 13.03.2010 | 1 Komentar |

Pozdravljeni!

Že kar nekaj časa je minilo od mojega zadnjega javljanja. Teden po klubskih pripravah v Strunjanu je minil predvsem ob spremljanju vremena in iskanju lukenj primernih za trening. Šlo je predvsem za regeneracijske treninge, saj mi je naporen trening v zadnjem obdobju pustil kar nekaj posledic.

Ampak naj se vrnem teden dni nazaj.  Po temeljiti regeneraciji sem komaj čakala vikend in dober trening na gorskem kolesu. In res je bilo tako. Vikend sem izkoristila v vsej njegovi veličini. Naredila sem dva super treninga. Po treh mesecih specialke in guljenja asfaltnih cest sem mislila, da bom imela veliko več problemov na terenu. Ampak že v soboto proti koncu treninga, ki sem ga opravila na “singlcah” in kolovozih v okolici Ajdovščine, se mi je povrnil tisti pravi občutek. Občutek, ko se med skalami in koreninami počutiš kot riba v vodi in ko te niti največje blato ne spravi s kolesa. Z velikim navdušenjem sem naredila tudi nedeljski trening. Zaradi močne burje sem se zapeljala do Vrtojbe, kjer se nas je zbralo kar nekaj in skupaj smo naredili lep krog po italijanskem krasu, ki sem ga sama zaključila še z vzponom na Trstelj. Dobila sem dober občutek tako glede tehnike kot tudi glede pripravljenosti. V torek sem na testiranju na Fakulteti za šport dobila tudi potrditev črno na belem, da je bilo delo ki sem ga opravila v pripravljalnem obdobju odlično opravljeno. Že sem bila z mislimi na sobotni prvi dirki sezone.

V sredo pa je bilo moje počutje iz ure v uro slabše in popoldne sem že preležala v postelji z visoko vročino in bolečim grlom. Podobno je bilo tudi v četrtek in petek. Navdušenje, pozitivna energija in dobra volja so se takoj razblinili in sprijazniti sem se morala z dejstvom da ne bom mogla na prvo tekmo…jeza in razočaranje.

Trenutno lahko le stiskam pesti za vse slovenske nastope na dirki v Montichiariju.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Aktualno, Tednik

Odzivi

Sem sam skoraj na istem, samo da sem že prišel k sebi. Za dirkat pa useeno nisem ravno dobr.
Dirk bo še veliko, tko da bo pa takrat bolje;)

Pozdravi se čimprej, vidmo!

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije