header image

Uspešen vikend

Objavil: Nina Homovec | 23.06.2010 | 4 Komentarjev |

Za mano je štajerski dirkaški vikend. V soboto sem nastopila na 11. Tuševem vzponu na Celjsko kočo v nedeljo pa na tekmi slovenskega pokala (C2) na Rogli. Dvakrat sem zasedla drugo mesto in dvakrat sem s svojo predstavo zadovoljna. Forma se dviguje, upam da mi jo uspe stopnjevati oziroma ohraniti do državnega prvenstva 3. julija v Kamniku.

Celjska koča: Generalno drugo mesto in prvo v kategoriji elite. Sonček, bogate nagrade, odličen trening. Jure Golčer je postavil nov rekord jaz pa nov rekord v povprečnem pulzu ;) !

Slovenski pokal Rogla. Še nekaj podatkov: megla, veter, rosenje, 5 stopinj in 1500 metrov nad morjem…izredne razmere. Hvala vsem, ki ste kljub obupnemu vremenu prišli navijat.  (foto 1: Tina Perše, foto 2: Blaž Pristovnik)

V nedeljo sledi naslednja tekma za slovenski pokal v Ravnah na Koroškem, kjer si obetam tudi nekaj mednarodne konkurence saj je rangirana kot UCI class 2. Še prej pa bom v petek, 25. junija nastopila na državnem prvenstvu v kronometru v Solkanu. Vabljeni navijati na obe prizorišči!

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Aktualno, Tekmovanja

Odzivi

Nina, čestitam :)

Hvala Anja :) ! Se kmalu kaj vidimo?!

Lots of specialists claim that personal loans aid people to live their own way, because they are able to feel free to buy necessary goods. Furthermore, a lot of banks present sba loan for all people.

I would like to propose not to hold back until you earn enough amount of money to order different goods! You can get the business loans or just car loan and feel comfortable

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije