header image

EP Haifa, Izrael

Objavil: Nina Homovec | 8.07.2010 | Brez komentarjev |

Ja po državnem prvenstvu se nisem še nič javila. Urnik je bil res natrpan in kar je bilo časa sem ga namenila počitku. Lahko pa vam povem da sem v Kamniku zasedla 3. mesto za Tanjo Žakelj in Blažo Klemenčič. S svojo vožnjo sem zadovoljna, saj sem zgubljala predvsem na delih kjer je bilo potrebno hoditi oziroma teči.

Kot rečeno sem takoj po državnem začela s pakiranjem, saj me je sredi noči že čakala dolga pot proti Izraelu. V Haifo, prizorišču evropskega prvenstva 2010, smo prispeli v nedeljo proti večeru. Po dobro prespani noči v klimatiziranem hotelu je naslednji dan sledil ogled proge. Kljub večernim uram sem na treningu občutila pravo vročino, ki predvsem hitro stopi v glavo. Progo pa lahko ocenim kot zelo zahtevno. Ne zaradi samega profila ampak zaradi podlage, ki je neutrjen in sipek pesek na nekaterih mestih pa skale. Kolo je treba imeti ves čas pod nadzorom in niti za trenutek ne smeš izgubiti koncentracije, saj te pesek hitro zapelje po svoje. Seveda je velik dejavnik tudi vročina, ki so jo včeraj na svoji koži najprej preizkusili mladinci. Rok Korošec je zasedel 19. mesto, Urban Ferenčak pa je po padcu in defektu moral odstopiti. Odlično se je danes odrezala Tanja Žakelj, ki je v kategoriji članic do 23 let osvojila bronasto medaljo.

Danes sem trening opravila že v zgodnjih jutranjih urah in mislim da sem nared za jutrijšno tekmo. Štart imam sicer že zgodaj (ob 9h oziroma 8h po vašem času) ampak zaradi tega vročina ne bo veliko manjša.

Držite pesti in v živo spremljajte še zadnja dva slovenska nastopa na Evropskem prvenstvu.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Aktualno, Tekmovanja

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije