header image

Foto zgodba: Champery – Val di Sole – Planica

Objavil: Nina Homovec | 19.08.2010 | 1 Komentar |

Naj skoraj vse povedo fotografije!

Prijazno mestece Aigle s sedežem Svetovne kolesarske zveze nas je gostilo teden dni. Tudi Luka in Anja sta bila izredna gostitelja. Hvala!

Lepa, hitra in tekoča proga se je čez noč spremenila v pravo drsalnico. Kljub maksimalnemu trudu in “matranju” sem zasedla ne preveč dobro 47. mesto. (Foto: Grega Stopar)

Dnevi po tekmi so bili namenjeni regeneraciji. Nejc je preveril, če je Ženevsko jezero primerno za kopanje. Jernej pa se je nastavljal prijetnim sončnim žarokm.

V sredo je sledila selitev na že kar tradicionalno prizorišče tekem v gorskem kolesarstvu, in sicer v dolino sonca – Val di Sole.

Po odličnem štartu (okrog 20. mesta) sem morala že po dobri polovici prvega kroga odstopiti zaradi zlomljenega menjalnika. (Foto: Grega Stopar)

Razočaranje, jezo, žalost in solze sem sprosila med vzponom na bližnji prelaz Tonale.

Nekaj dni po prihodu s pete tekme Svetovnega pokala v Val di Sole so sledile 11 dnevne priprave v Olimpijskem športnem centru v Planici. Lepo vreme, super nastanitev, odličen trening ter dobra družba…

Jasna, Zelenci in Laghi di Fusine.

Mogočna velikanka.

Idilična “hišica” zraven pa parkiran…

Nepričakovan obisk mi je dal še dodatno motivacijo za trening.

Tromeja in Vršič.

Po zaključenih pripravah v Planici sem ta teden doma opravila še nekaj kvalitetnega treninga. V nedeljo pa me že čaka pot čez lužo. Najprej je na sporedu finalna tekma Svetovnega pokala v Windhamu (ZDA), čez teden dni pa Svetovno prvenstvo v Mount Saint Anne v Kanadi.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Aktualno, Foto, Tekmovanja

Odzivi

a tisti jeep iz juge je dejansko vozen??

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije